Αγαπημένοι φίλοι και φίλες..

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα πολυαναμενόμενα speed datings!Ο πιο κεφάτος και άμεσος τρόπος γνωριμιών έρχεται για να μας χαρίσει μια παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική νότα στην καθημερινότητά μας.Ελάτε να πιούμε το ποτό ή τον καφέ μας, παρέα με όμορφες παρουσίες και μέσα από αυτές -γιατί όχι;- να ανακαλύψετε το έτερόν σας ήμισυ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας στο 210. 92 38 518 ή στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Inbox εδώ στο facebook.

Singles, σας περιμένουμε!


Το Speed AthensDating είναι ένα παιχνίδι, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να γνωρίσουν άμεσα και γρήγορα μεγάλο αριθμό ατόμων για σχέση, γάμο ή φιλία.

Πραγματοποιείται με τον παρακάτω τρόπο:

Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες και οι παίκτες αριθμούν 10 άντρες και 10 γυναίκες.

Ανά 5 λεπτά συνομιλείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα διαφορετικό άτομο. Με τη λήξη του κάθε πεντάλεπτου χτυπάει καμπανάκι και σημειώνετε σε μια ειδική κάρτα αν ενδιαφέρεστε ή όχι για το άτομο που μόλις μιλήσατε. Με τη λήξη του event παραδίδετε την κάρτα σας και παραλαμβάνετε τα αποτελέσματα, την επόμενη μέρα. Με τη μέθοδο αυτή εξασφαλίζεται ότι ο κάθε παίκτης/παίκτρια αξιολογεί μέσω των διαδοχικών μίνι συνεντεύξεων και τα 10 άτομα του αντίθετου φύλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι είναι η δημιουργία προφίλ στα γραφεία της εταιρείας όπου αξιολογείται η αξιοπιστία και το επίπεδο των παικτών.

Εγγραφή: Συνέντευξη στα φιλικά γραφεία του Athens Dating club και επιλογή σε ποια ηλικιακή ομάδα επιθυμείτε να συμμετάσχετε

Συμμετοχή στο παιχνίδι: Συμμετοχή στο παιχνίδι : Τα παιχνίδια διεξάγονται στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα, Ιωσήφ των Ρογών 11 (Λ. Συγγρού) στον 4ο όροφο. Κατά την άφιξή σας στο παιχνίδι παραλαμβάνετε μια ειδική φόρμα για να τσεκάρετε τις επιλογές σας. Έχετε τη δυνατότητα να παίξετε όσες φορές επιλέξετε μετά την εγγραφή σας. Εμείς φροντίζουμε να συμμετάσχετε κάθε φορά σε event με άτομα που δεν έχετε ξαναδεί.